Karlstad: Ungdomsgäng misshandlade biografvaktmästare

Polis larmades till en biograf i centrala Karlstad efter det att en biografvaktmästare hade misshandlats under ett bråk. Ett större ungdomsgäng spred oro i en biosalong. När de tillrättavisades av personal hotade gänget personalen. En ur personalen misshandlades då en av ungdomarna tog stryptag på biografvaktmästaren.

Vid 17-tiden på tisdagseftermiddagen larmades polis till biografen Filmstaden i centrala Karlstad. Ett större ungdomsgäng på cirka 15 personer hade då gett sig personal i en av biografens salonger. Då en av de hotfulla ungdomarna tagit stryptag på en biografvaktmästare ingrep en ordningsvakt och höll kvar angriparen tills polis anlände.

Gänget hade stört ordningen i biosalongen och konfronterats av personal. När personalen bad ungdomarna att lugna ner sig eller lämna lokalen blev gänget ännu mer hotfulla, och en yngre man omsatte hoten i handling.

Den unga mannen greps av polis efter att ha överlämnats av ordningsvakten. Den misstänkta gärningsmannen misstänkts nu för misshandel samt narkotikabrott.

 

Källa: Nyhetsbyrån

Senaste artiklarna