”Han bjöd mig till McDonalds”. En våldtagen engelsk flicka försöker förklara

"Hon missbrukades sexuellt av Mad Ash med myndigheternas välsignelse. Socialarbetare och polis struntade i flickor som henne, offrade dem på den politiska korrekthetens altare för att slippa bli sedda som rasister i hyckleriets England."

En engelsk flicka av arbetarklass kände sig smickrad när en man av pakistanskt ursprung började umgås med henne, tog med henne i sin bil och köpte presenter till henne, tills han började visa sin våldsamma, kontrollerande sida.

Sammy Woodhouse, en snygg, smärt tjej med långt brunt hår, är en av långt över tusen vita engelskor som i åratal systematiskt våldtogs av muslimska gäng av pakistanskt ursprung runtom i England. Det började när hon träffade Arshid Hussain, tio år äldre, en temperamentsfull man med vilda ögon som går under smeknamnet Mad Ash och som nu sitter i fängelse på 35 år för systematiska våldtäkter på Sammy Woodhouse och åtta andra flickor.

”Han såg bra ut och hade designerkläder och smycken,” berättar Sammy Woodhouse i en intervju med The Times häromdagen. ”Alla avundades mig. Jag var den lyckligaste tjejen. Lärarna visste, butikspersonal visste, polisen, allihopa. Han brukade hämta mig i skolan. Det var öppet, inte någon smutsig hemlighet.”

Vad polisen och de sociala myndigheterna blundade för var att Sammy Woodhouse bara var 12 år, alltså minderårig. Vad myndigheterna även blundade för var att hon och många andra unga engelska flickor hade hamnat i klorna på pedofilgäng av pakistanskt ursprung som utsatte dem för grooming, ett uttryck som bland annat betyder att någon förbereds för en uppgift men som på senare tid fått en försåtlig rentav perfid innebörd eftersom det kommit att handla om förberedelser till sexbrott mot utsatta barn. Sammy Woodhouse har genomgått ett helvete som är en dom inte bara över en minoritet av muslimer av pakistansk börd som ser vita engelska kristna flickor som lovligt byte, men också över det politiskt korrekta engelska samhället.

Det dröjde bara några dagar innan Mad Ash började bjuda henne på vodka och hasch och våldta henne på smutsiga mattor i tomma lägenheter. Ibland höll han en pistol mot hennes huvud eller slog henne medvetslös.

”Han behandlade mig inte alltid som skit. Han kunde också behandla mig som en drottning. När han ilsknade till och slog mig och våldtog mig kändes som om han hade rätt, att det var mitt fel och han lärde mig en läxa.”

Det var det känslomässiga missbruket som var värst, enlig Sammy Woodhouse. ”Han kunde framstå som min charmprins bara för att en halvtimme senare hota med att döda och stycka upp  mig och min familj. Jag stängde av som person.”

Hon missbrukades sexuellt av Mad Ash med myndigheternas välsignelse. Socialarbetare och polis struntade i flickor som henne, offrade dem på den politiska korrekthetens altare för att slippa bli sedda som rasister i hyckleriets England.

The Times avslöjade skandalen och Rotherham är ökänt efter att en statlig utredning ledd av Professor Alexis Jay i august 2014 avslöjade att minst 1 400 barn missbrukats sexuellt av muslimska pedofilgäng mellan 1997 and 2013 i staden.  Flickorna blev utsatta för gruppvåldtäkt, tvingades se sina kamrater våldtas och fraktades runt till andra städer för att utsättas för fler våldtäkter. Männen hällde även bensin över dem och hotade bränna upp dem samt hotade våldta deras mammor och  yngre systrar om de inte gjorde dem till viljes, allt enligt Jayutredningen.

I många år blundade sociala myndigheter och polisen för de systematiska övergreppen av fruktan att bli sedda som rasister och islamofober. Man såg med förakt på flickorna som huvudsakligen var av arbetarklass och folk var rädda för att Rotherhams rykte skulle skadas om sanningen kom fram. Dessutom fanns där en stark muslismsk väljarkrets som inte fick utmanas.

Men polischefen i Rotherham tvingades avgå tillsammans med kommunfullmäktiges ordförande och chefen för socialmyndighetens barnavdelning. Sedan dess tvekar brittiska tidningar inte att hänga ut muslimska våldtäktsmän med namn, hemstad och bild, till och med innan de dömts. Rotherham blev en vattendelare.

Allt borde vara frid och fröjd, Mad Ash fick sitt fängelsestraff 2016,  men förra året kontaktade välmenande socialarbetare i Rotherham honom i fängelset och erbjöd honom att få föräldrastatus, kontakt med pojken som blev resultatet av en av massor av våldtäkter på Sammy Woodhouse. Hon sade  ifrån. Hon beslöt att framträda med sitt namn, frånsäga sin anonymitet. Det fick räcka med politisk korrekthet. Hon hade fått nog, hon som i åratal lidit som offer under en sjuk samhällsmoral. Hade inte myndigheterna lärt sig något?

Hon var på första sidan av The Times med sin story i förra veckan. Hon krävde nya regler som ska säkra att ingen våldtäktsman någonsin får rätt att träffa ett barn som fötts efter våldtäkt. Hennes son stöttade henne i hennes framträdande. Den brittiska regeringen lovade att undersöka ärendet. Stadsfullmäktige i Rotherham försvarade sig med att man bara följt reglerna. Våldtäktsmän ses nämligen också som offer genom någon slags pervers logik. Dessa regler lär nog ändras snart om sunt förnuft får råda.

”Detta händer inte bara mig,” kommenterade Sammy Woodhouse. ”Detta händer folk över hela landet. Detta måste få ett slut.”

Rättegångarna mot muslimska våldtäktsgäng i engelska städer som nu duggar i nyhetsflödet har uppdagat rena skräckhistorier som handlar om systematiska våldtäkter, misshandel och hotelser. Samtidigt pågår nu Operation Stovewood, rikspolisens utredning av sexbrott mot barn som beräknas vara till 2022 till en kostnad av över £100 miljoner, enligt The Times. Det handlar om över 420 misstänkta våldtäktsmän. Nittio procent av de 1 523 registrerade offren är vita brittiska flickor mellan 11 och 18 års ålder. Åttio procent av de misstänkta gärningsmännen är av pakistanskt ursprung.

Många av offren, flickor som först trodde att männen menade dem väl, beskriver hur de våldtogs på fester inomhus, i bilar och utomhus av brutala män som använde plastpåsar som kondomer.

Nu inser Sammy Woodhouse hur förfärande hela situationen var. ”Grooming är ett av de farligaste brotten därför att det är tyst, man ser det inte komma. Han tog reda på allt om mig, gav mig presenter, berättade att jag var den sötaste av alla, att min familj inte brydde sig om mig. Han hade bil. Han bjöd mig till McDonalds.”

LÄS OCKSÅ:  "ENGELSKT VÅLDTÄKTSOFFER VINNER KRAFTIGT STÖD FÖR LAGÄNDRING"

Bilden: Polisfoto av gärningsmannen Mad Ash

Senaste artiklarna